Mental coaching in topsport

Gewoon Doen & Sport

Wij coachen met regelmaat (top)sporters. Wat zij allemaal gemeen hebben, is een sterke wil om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Hier zit echter ook een keerzijde aan. Veel sportmensen met talent en aanleg komen niet verder omdat ze niet zijn opgewassen tegen de mentale druk.

Angst en stress kunnen je verlammen en veel ellende veroorzaken, waardoor er niet alleen mentale problemen kunnen ontstaan maar ook fysieke problemen als blessures.

Een goede balans tussen lichaam en geest is daarom van essentieel belang om optimaal te kunnen blijven presteren. Als je eenmaal een indrukwekkende sportprestatie hebt neergezet, dan is het niet makkelijk om met minder genoeg te nemen.

Bij PROMEG begrijpen wij heel goed dat je hierbij alle mogelijke steun kan gebruiken. Ons Gewoon Doen traject voor (top)sporters helpt je om focus te vinden op taakgerichtheid, creativiteit, passie, inzet en beleving. Maar wat vooral belangrijk voor ons is, is dat jij weer vol plezier en zelfvertrouwen gaat sporten zodat jij die winnende mindset creëert.  

Veel sportmensen met talent en aanleg komen niet verder omdat ze niet zijn opgewassen tegen de mentale druk. Angst kan je verlammen en veel ellende veroorzaken. Hoe leer jij je te focussen op plezier, taakgerichtheid, creativiteit, passie, inzet en beleving. Weten hoe je een winnende mindset creëert.

Meer weten over de effecten van Mental Coaching bij topsporters?

 

Lees hier meer over hoe onze eigen Topcoach Ben Middelkamp Olympisch schaatser Carlijn Achtereekte heeft geholpen om niet alleen het plezier in schaatsen terug te vinden maar ook om te gaan met onvermogende omstandigheden en stress.

De basis van ons sporttraject bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand.  Hiernaast kunnen wij dit uiteraard, naar wens, uitbreiden zodat we samen kunnen kijken naar wat voor jou het beste is. De investering van de 2 bijeenkomsten bestaat uit €350,- BTW vrij.

Wil je meer weten over ons (top)sport coaching traject, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen je graag van alles over onze werk- en denkwijze.

 

Ga verder naar Basic

 

terug


Wil je meer weten over de mogelijkheden van Mental coaching bij Topsporters, vul dan onderstaand contactformulier in!

Naam
E-mail
Bericht

Deel deze pagina:


PROMEG  |  Piet Heinweg 15  |  7441 GZ Nijverdal  |  T: 06 53 799 219  | M:info@promeg.nl | KvK: 53078233  |  BTW: 820706541

Wij organiseren regelmatig trainingen in EnschedeGroningenTwente en Amsterdam 

Algemene Voorwaarden | Ethische Gedragscode | Privacy Statement