Mental Coach Zwolle


Mental Coaching is er in verschillende vormen en kan ook in verschillen contexten worden georganiseerd. Het is namelijk erg belangrijk om een goede samenhang te creëren tussen lichaam en geest. Het kan namelijk lastig worden op optimaal te kunnen blijven presteren en genieten als je mentaal niet lekker in je vel zit. Dit kan zijn door prikkels die je krijgt tijdens het sporten, je werk of prikkels rondom je privé leven. Het is vaak een combinatie van elementen dat ervoor kan zorgen dat jij niet optimaal kan blijven presteren op je werk, sport, school of thuis.

Hierbij kan het fijn zijn als je een extra steun in je rug hebt die weet hoe die moet omgaan met tegenslagen, stress en lastige situaties. Dit is waar wij in beeld komen, PROMEG helpt je om beter met dit soort tegenslagen om te gaan en deze te gaan zien als uitdagingen in plaats van obstakels. Hierbij helpen wij je om oude (denk) patronen te doorbreken zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak verder kan ontwikkelen.

Dit soort veranderingen in denken leren wij je door middel van GEWOON DOEN. Dit systeem bestaat uit verschillende belangrijke onderdelen als: denken, gevoel, zintuigen, bewustzijn en je lichaam. Je gaat in stappen leren hoe je eigen systeem werkt en krijgt handvaten zodat jij kan omgaan met lastige situaties.

Wij organiseren met regelmaat trainingen, cursussen en opleidingen in en rondom Zwolle. Naast de individuele trainingen houden wij ook groepstrainingen voor bedrijven, instellingen en andere organisaties. Dit soort bijeenkomsten zijn vaak op een vooraf afgesproken locatie maar kunnen, naar wens, ook op het bedrijf georganiseerd worden. Op onze Inhouse pagina en de opleidingen pagina kun je meer lezen over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen.

Wil je meer weten over inschakelen van een Mental Coach in Zwolle, het Mental Coaching in het algemeen of de mogelijkheden die wij jou of je team kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons op, eén van onze coaches staat je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Hiernaast kun je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen of het contactformulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Wil je meer informatie of een persoonlijk intake gesprek dan kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

Naam
E-mail
Bericht

Deel deze pagina:


PROMEG  |  Piet Heinweg 15  |  7441 GZ Nijverdal  |  T: 06 53 799 219  | M:info@promeg.nl | KvK: 53078233  |  BTW: 820706541

Wij organiseren regelmatig trainingen in EnschedeGroningenTwente en Amsterdam 

 

Algemene Voorwaarden | Ethische Gedragscode | Privacy Statement