​​

Liefde is misschien wel het meest fantastische dat er bestaat!

 

Verliefd worden is een heerlijk chemisch proces, een emotie, waar je niets voor hoeft te doen. 
Echte liefde heeft niets meer met verliefdheid te maken. En als het goed gaat, dan wordt het vriendschap. Maatjes van elkaar zijn, is de hoogste vorm van een relatie. Je moet je best er voor doen, geven en nemen. Een echt team vormen en je beiden committeren om ervoor te gaan. Dat is niet alleen een bewuste keuze, maar ook weer een kwestie van je verantwoordelijkheid nemen. Het is bijzonder als mensen om elkaar geven! 
 
Doe je best en wees zuinig op een goede relatie, investeer erin.
Investeren in een relatie betekent dat je vijftig procent aandacht geeft aan je relatie en de partner geeft jou ook vijftig procent. De andere vijftig procent is voor jezelf en daarmee mag je doen en laten wat je zelf wilt, als het de relatie maar niet stoort.
Een honderd procent goede relatie bestaat niet. Er mankeert altijd wel iets aan. Ga voor tachtig procent, dan behoort jouw relatie tot één van de beste. En als je partner irritatie voelt, gooi geen olie op het vuur, maar probeer te helpen. Luister aandachtig, luister naar wat de ander bedoelt.
Zoek eerst bij jezelf naar wat jij niet goed doet. Je kunt immers niemand veranderen, maar je kunt jezelf wèl veranderen.

 

'Je bent pas beschikbaar voor de ware, als je zelf de ware bent geworden'

Fijne Valentijnsdag!


Ben Middelkamp

Mental Coach PROMEG

 

Leren hoe je de ware kunt worden? Tijd voor verandering? Lees snel verder!Deel deze pagina:


PROMEG  |  Piet Heinweg 15  |  7441 GZ Nijverdal  |  T: 06 53 799 219  |  KvK: 53078233  |  BTW: 820706541

Algemene Voorwaarden | Ethische Gedragscode